Reiki inicijacija

Usui Reiki inicijacija

Reiki je sustav iscjeljivanja i osobnog razvoja koji se može naučiti u tri stupnja. Uz stjecanje teorijskih i praktičnih znanja, dobit ćete i inicijaciju (usklađivanje) na univerzalnu iscjeljujuću energiju koja je usklađena s razinom koju studirate. Bez inicijacije, samo znanje vas ne može učiniti Reiki praktičarem. Sposobnost kanaliziranja energije korištenjem Reiki metode tradicionalno se prenosi s učitelja na učenika kroz ritual inicijacije, koji se prakticira od prvog učitelja Reikija, Mikaoa Usuija iz Japana, 1922. godine.

Tečajevi mogu biti individualni (jedan na jedan) ili grupni (do 4 polaznika). 


Prvi stupanj (Shoden: prvo učenje, prvo znanje) usklađuje vas s iscjeljujućom energijom, omogućujući vam da je učinkovitije usmjerite kako biste iscijelili sebe, druge, životinje i biljke stavljanjem ruku na njih. Možete ga koristiti i za vlastitu dobrobit na druge načine, poput energiziranja vode, hrane, kristala i drugih predmeta, energetskog čišćenja prostora i ljudi itd.


Drugi stupanj (Okuden: unutarnje znanje) omogućuje vam rad s Reikijem na dubljim razinama koristeći tri simbola i njihove mantre. Naučit ćete iscjeljivati na mentalno-emocionalnoj razini, liječiti temeljni uzrok problema ili bolesti, liječiti traume iz prošlosti, provoditi iscjeljivanje na daljinu, slati energiju za buduće događaje, uklanjati toksične vezanosti u odnosima, energetski čistiti prostore i ljude, postaviti energetski zaštita, energetski program itd.


Treći stupanj (Shinpiden: mistično znanje, tajno učenje) je majstorski nivo, gdje ćete biti inicirani u glavni simbol koji vas povezuje s najdubljim razinama vašeg Jastva. Postajete učitelj Reikija koji može poučavati i inicirati druge u ovaj prekrasan sustav iscjeljivanja, samospoznaje i osobnog razvoja.


Naručite se za rezervaciju termina za primanje prvog stupnja.